Lekkage Amersfoort

Wanneer u last heeft van lekkage, dan zijn er verschillende oorzaken mogelijk. Maar u wilt natuurlijk weten wat de oorzaak is van de lekkage in uw woning. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. De specialisten uit Amersfoort sporen het lek in uw huis snel en vakkundig op. Hierna ondernemen onze specialisten direct actie om ervoor te zorgen dat de schade aan uw huis beperkt blijft. Wij zijn inzetbaar in de omgeving van Amersfoort.

Spoedservice

Lekkage service Amersfoort

 

Contactformulier

Een beller is sneller:088 444 7652

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

Daklekkage

De kans op daklekkage is erg groot. De verschillende weersinvloeden in Nederland, constructiefouten, een slechte afwerking of de verkeerde bouwmaterialen zijn allemaal mogelijke oorzaken. Na een flinke storm kan er schade aan uw dak zijn ontstaan die de lekkage veroorzaakt. Bij een slechte afwerking moet u denken aan naden die niet goed zijn afgewerkt of dat de dakbedekking verkeerd is aangebracht. Wij zijn gevestigd in Amersfoort en daarom is het mogelijk om snel ter plekke te zijn bij lekkage. Wij onderzoeken de oorzaak en verhelpen het probleem.

Werkzaamheden

De vakmannen in Amersfoort lossen alle lekkageproblemen voor u op. Het komt ook regelmatig voor dat er andere kleine klussen gedaan moeten worden. Voor onderstaande werkzaamheden kunt u bij ons terecht:

  • Scheuren in gevels
  • Daklekkages
  • Lekkage in de kelder
  • Riool- en afvoerverstoppingen
  • Leidinglekkages
  • Lood- en zinkwerk
  • Optrekkend vocht
  • Spoedreparaties voor een lekkage

Offerte aanvragen

Heeft u last van een lek? Vraag dan een offerte bij ons aan. Dit is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Door een offerte aan te vragen krijgt u een idee wat onze diensten kosten. Ons werkgebied is regio Amersfoort. Woont u binnen ons werkgebied? Dan kunnen wij, wanneer u lekkage problemen heeft of daklekkage in uw huis, snel bij u zijn om ervoor te zorgen dat de schade beperkt blijft.

 

Een lekkage kan hardnekkig zijn en voor veel schade zorgen, dat weten wij als geen ander. Heeft u hulp nodig van een installateur uit Amersfoort? Neem dan contact met ons op via 088 444 7652. 24/7 bereikbaar!

Dakgoot reiniging

Dakgoten reinigenOm daklekkage te voorkomen is het verstandig om uw dakgoten regelmatig te reinigen. Als uw dakgoot verstopt zit, loopt het water niet goed weg. Als het water het daklood raakt, is de kans op daklekkage erg groot. Lekkage kan veel schade veroorzaken, dit wilt u natuurlijk voorkomen. Neem contact op met een specialist als het uzelf niet lukt.

Lekkage opsporen

Gesprongen leidingen Amersfoort
Het kan zo zijn dat u ergens in uw huis lekkage heeft maar dat u niet weet waar het probleem zich precies bevind. Schakel dan een specialist uit Amersfoort in. Wij sporen het probleem voor u op en verhelpen de lekkage. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Hierdoor zijn wij in Amersfoort altijd in staat om u te helpen.

Waterschade

Daklekkage AmersfoortWaterschade kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld daklekkage. Wanneer u een lek ontdekt, is het verstandig om snel actie te ondernemen. Zo is het mogelijk om waterschade aan uw woning voorkomen of te beperken. Wacht niet te lang, en schakel een specialist in om de daklekkage aan te pakken.

Comments are closed.