Lekkage De Meern

Heeft u last van een lekkage? Neem dan contact op met onze professionals in De Meern. Wanneer u belt naar 088 444 7652 zorgen wij ervoor dat uw lekkageprobleem direct wordt verholpen. Hiervoor gebruiken wij moderne technieken, zoals camera inspectie en professionele lekdetectie. Een lekkage is niet langer een probleem met het werk van onze vakmannen van in De Meern. Wij bieden u een handige 24/7 service, waardoor wij u te allen tijde van dienst kunnen zijn.

spoedservice

Lekkage De Meern

 

Lekkage spoedformulier

Een beller is sneller:088 444 7652

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

24/7 lekkage service

Doordat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn, kunt u altijd gebruik maken van onze handige service. Heeft u na een heftige regenval plotseling een daklekkage? Of heeft u een leidinglekkage? Contacteer direct een vakman uitDe Meern. U kunt ons bereiken via 088 444 7652, waarna wij meteen een specialist uw richting uit sturen. Een lekkage is in no-time opgelost!

Werkzaamheden

Omdat onze specialisten uit De Meern een intensieve training hebben gehad in diverse werkzaamheden, kunnen ze u helpen bij verschillende soorten lekkagediensten. Het maakt voor de vakmannen niet uit waar dit lekkageprobleem zich in uw huis bevindt, want wij kunnen u te allen tijde helpen bij de volgende lekkageproblemen:

  • Leidinglekkages
  • Lood- en zinkwerk
  • Lekkage in de kelder
  • Daklekkages
  • Riool- en afvoerverstoppingen
  • Scheuren in gevels
  • Optrekkend vocht
  • Spoedreparaties voor een lekkage

Direct contact – 088 444 7652

Door het contactformulier in te vullen, doet u meteen een offerteaanvraag voor onze specialisten in De Meern. Wij maken een professionele en gedegen offerte op maat voor u op en versturen deze naar uw adres. Een offerteaanvraag doen is gratis en geheel vrijblijvend. In de offerte vertellen wij u meer over de werkzaamheden en de voorgestelde efficiënte bestrijdingsmethode van uw lekkageprobleem. Wij helpen u graag met kwaliteitsservice!

 

Wij staan dag en nacht voor u klaar in De Meern en omstreken. Dat is wel zo gemakkelijk in het geval van een acute lekkage! Indien u direct hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via 088 444 7652.

Camera inspectie

Camera inspectieNiet altijd zijn de lekkages even goed zichtbaar. Onze medewerkers maken daarom vaak gebruik van een professioneel camerasysteem. Deze werkwijze noemen wij camera inspectie. Met dit moderne systeem kunnen wij ieder lek opspeuren.

Daklekkage

Daklekkage De MeernDoor heftige regenval kan het voorkomen dat uw dak een lekkage gaat vertonen. Het is belangrijk om in dit geval direct contact op te nemen met onze medewerkers, omdat u op deze manier voorkomt dat het lek zich zal uitbreiden.

Gesprongen leidingen

Gesprongen leidingenGesprongen leidingen vormen een vervelend probleem, met waterschade als gevolg. Merkt u dat er een leiding gesprongen is, neem dan meteen contact op met ons in De Meern, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn met kwaliteitsservice.

Comments are closed.