Lekkage Ouderkerk aan de Amstel

Hebt u een lekkage? Wij helpen u direct. U hoeft alleen te bellen naar 088 444 7637. Uw lekkage wordt opgelost door ons vakkundig personeel. Met professioneel materiaal en moderne technieken, zoals professionele camera inspectie en lekdetectie, wordt het probleem snel en vakkundig opgelost. In Ouderkerk aan de Amstel bieden wij een 24/7 service. Dag en nacht staan we klaar om uw lekkage in Ouderkerk aan de Amstel op te lossen.

lekkage spoedservice

Lekkage Ouderkerk aan de Amstel

 

Lekkage spoedformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

24/7 lekkage service

Hebt u een lekkage ’s nachts of in het weekend? Geen probleem, wij staan 24/7 met vakkundig personeel voor u klaar. Mogelijk heeft u na een regenval of breuk in de leiding last van een lekkage. U hoeft alleen te bellen naar C.B.K. Cls in Ouderkerk aan de Amstel (088 444 7637) en een vakman staat klaar om u te helpen. Zo bent u snel verlost van uw lekkage.

Allround specialist

Het personeel van C.B.K. Cls in Ouderkerk aan de Amstel is professioneel opgeleid voor het oplossen van diverse lekkages. Waar de lekkage ook in huis bevindt, wij lossen het voor u op. We zijn onder andere bekend met:

  • Breuk in leidingen (leidinglekkage)
  • Reparatie van lood- en zinkwerk
  • Lekkage in de kelder
  • Daklekkage
  • verstopping in afvoer en/of riool
  • beschadiging of scheur gevel;
  • vocht wat optrekt;
  • Spoedreparatie

Direct contact – 088 444 7637

Wilt u direct een specialist spreken? U kunt telefonisch contact opnemen met C.B.K. Cls Ouderkerk aan de Amstel via 088 444 7637. Dag en nacht, alle dagen in de week, zijn we bereikbaar. U kunt rekenen op snelle service. Wilt u liever eerst een prijsvoorstel? Via ons aanvraagformulier kunt u deze aanvragen. U ontvangt een voorstel voor u op maat gemaakt. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Ook ontvangt u informatie over de werkzaamheden die wij kunnen doen om de problemen te verhelpen. Kwaliteit en een snelle service staan bij ons voorop.


 

C.B.K. Cls staat dag en nacht voor u klaar in Ouderkerk aan de Amstel. Dat is wel zo gemakkelijk in het geval van een acute lekkage! Indien u direct hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via 088 444 7637.

Camera inspectie

Camera inspectieBepaalde lekkages zijn niet goed zichtbaar, bijvoorbeeld wanneer deze zich in de muur bevindt. Hiervoor gebruiken wij een moderne camera inspectie. De lek en eventueel bijhorende schade, wordt hiermee zichtbaar.

Daklekkage

Daklekkage Ouderkerk aan de AmstelNa een zware regenval, kan uw dak gaan lekken. Om de schade te beperken, is het belangrijk om de het probleem snel op te lossen. C.B.K. Cls uit Ouderkerk aan de Amstel helpt u hierbij graag. Een professionele aanpak, kan eventuele lekkages in de toekomst voorkomen.

Gesprongen leidingen

Gesprongen leidingenIs uw leiding gesprongen? Vaak komt hier veel waterschade bij kijken. Om kosten en schade te beperken is het goed om direct te handelen. Bent u woonachtig in Ouderkerk aan de Amstel? Dan kunnen we u binnen 24 uur helpen (dag en nacht).

Comments are closed.