Lekkage Uitgeest

Gemiddeld krijgt een Nederlands huishouden jaarlijks één keer te maken met een lekkage. Of het nu gaat om een gesprongen leiding in de kelder, een daklekkage of verstopte dakgoten: een lek kan vele gevolgen hebben. Om grote problemen te voorkomen komt u via ons spoedservice in Uitgeest direct in contact met een ervaren vakman. Deze kan met behulp van camera inspectie en andere detectiemethoden de lekkage opsporen en verhelpen. Bel voor een rechtstreekse verbinding met onze spoedservice naar 088 444 7637 of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

24 uurs spoedservice Uitgeest

Lekkage in Uitgeest

 

Lekkage spoedformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

Daklekkage

Een daklekkage kan diverse oorzaken hebben. Niet alleen is een daklekkage het gevolg van verstopte dakgoten, ook de invloed van weer en wind op de dakbedekking en constructiefouten bij dakramen zijn veel voorkomende boosdoeners. Een daklekkage spoort men het snelst op met behulp van rookgasdetectie. Het is echter ook mogelijk om hier een camera inspectie voor in te zetten. Woont u in Uitgeest en bent u bang dat de dakgoten binnenkort gaan lekken? Contacteer dan onze spoedservice voor hulp.

Werkzaamheden

Een lekkage specialist uit Uitgeest kan niet alleen daklekkages opsporen, er zijn vele andere werkzaamheden die hij kan uitvoeren. Waar u ook één van onze specialisten voor nodig heeft, wij garanderen dat deze snel en vakkundig werkt, en uitstekend gediplomeerd is. Wij helpen u graag met de volgende zaken:

  • Een gesprongen leiding
  • Verstopte riolen
  • Kelder lekkage
  • Daklekkage
  • Camera inspectie

 

Lekkage opsporen

Een specialist uit Uitgeest kan uw lekkage opsporen met behulp van diverse technieken. Zo bestaat er thermische detectie, ultrasone detectie en rookgasdetectie. Daarnaast is het mogelijk om door een camera inspectie de exacte positie van bijvoorbeeld een gesprongen leiding in de kelder te achterhalen. Bij een camera inspectie zal een lichte videocamera aan een dun snoer door het leidingsnetwerk worden geleid. Dit vereist weinig hak- en breekwerk en is zeer accuraat.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze spoedservice? Ontvangt u graag een prijsindicatie voor het verhelpen van een gesprongen leiding in de kelder? Of hebt u behoefte aan meer informatie over het oplossen en detecteren van een lekkage via camera inspectie? Vul het contactformulier in of bel met 088 444 7637 voor contact met onze experts uit Uitgeest. Wij helpen u graag verder!

 

Heeft u last van een lekkage in Uitgeest? Onze experts staan klaar om het voor u op te lossen. Bel met het nummer: 088 444 7637 in geval van spoed!

Dakgootreiniging

Dakgoot schoonmaken Uitgeest
Om te voorkomen dat uw dakgoten verstopt raken en zo een daklekkage veroorzaken, raden wij aan deze regelmatig te (laten) reinigen. Een expert uit Uitgeest kan u hierbij eventueel assisteren. Door een bladvanger te installeren wordt het gemakkelijker de lekkage voor te zijn.

Snel verholpen

Leiding lekkage
Bij een acute lekkage of een gesprongen leiding is het van belang om deze zo snel mogelijk op te lossen. Door u in verbinding te stellen met onze spoedservice bent u er zeker van dat hulp binnen korte tijd bij u op de stoep staat om het probleem vakkundig te verhelpen.

Waterschade

waterschade
Bij lekkage in de kelder kunnen er diverse vormen van waterschade ontstaan die u liever voorkomt. Denk bijvoorbeeld aan schimmel, vochtplekken of houtrot. Bel onze specialisten in Uitgeest via 088 444 7637 en zij zullen met behulp van camera inspectie alle waterschade detecteren.

Comments are closed.