Lekkage Krimpen aan den IJssel

Lekkage kan vele oorzaken hebben. Zo is het mogelijk dat u last heeft van een lek door een gesprongen leiding in de kelder, of ontstaat er daklekkage doordat uw dakgoten verstopt zitten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel het verhelpen van lekkage via ons spoedservice, als het opsporen van de exacte locatie met behulp van rookgas- of camera inspectie. Wij informeren u graag van onze werkzaamheden en mogelijkheden van onze spoedservice. Heeft u vragen of bent u op zoek naar direct contact met een lekkage specialist uit Krimpen aan den IJssel? Bel dan naar 088 444 7678. Wij zijn u graag van dienst!

24-uurs service

Lekkage expert Krimpen aan den IJssel

 

Lekkage spoedformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

Daklekkage

Daklekkage kan het gevolg zijn van diverse zaken. Zoals gezegd kan het zijn dat de dakgoten zijn verstopt met vuil of groen, waardoor een lek ontstaat. Daarnaast is het ook mogelijk dat de daklekkage het gevolg is van de invloed van weer en wind op de dakbedekking. Tot slot kan daklekkage ontstaan door een probleem met de constructie van onder meer dakramen of dakkapellen. Met behulp van rookgas en camera detectie is het mogelijk de daklekkage op te sporen en te verhelpen.

Werkzaamheden

De medewerkers uit Krimpen aan den IJssel die zich bij het netwerk van lekkage.net hebben aangesloten voeren via de spoedservice diverse werkzaamheden voor u uit. Wij garanderen hierbij vakwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Wij helpen u onder andere met het volgende:

  • Daklekkages
  • Lekkage in de kelder
  • Verstopt riool of afvoer
  • Gesprongen leiding
  • Optrekkend vocht
  • Geblokkeerde dakgoten

 

Lekkage opsporen

Wanneer u last heeft van een lekkage, dan is het nog niet altijd even gemakkelijk om deze op te sporen. Eén van de meeste geavanceerde technieken is het gebruik van camera inspectie. Hierbij wordt een kleine camera aan een smal snoer door een gat in de muur gevoerd, zodat een gesprongen leiding of ander probleem snel gedetecteerd wordt door onze experts uit Krimpen aan den IJssel.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze spoedservice? Wilt u weten hoe u zo snel mogelijk in verbinding komt met één van onze medewerkers uit Krimpen aan den IJssel? Ervaart u problemen met het leidingnetwerk in de kelder? Wij helpen u graag verder. Bel met 088 444 7678 voor direct contact of vul het contactformulier in. Uw lekkage is bij ons in goede handen.

 

Wij staan dag en nacht voor u klaar in Krimpen aan den IJssel en omstreken. Dat is wel zo gemakkelijk in het geval van een acute lekkage! Indien u direct hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via 088 444 7678.

Dakgootreiniging

Dakgoten reiniging Krimpen aan den IJssel
Om een lekkage van de dakgoten te voorkomen is het belangrijk dat u deze regelmatig reinigt. Hebt u geen tijd of kans om dit zelf te doen? Schakel dan een professional uit Krimpen aan den IJssel. Uw dakgoten zijn binnen korte tijd weer in optimale staat en kunnen elke regenbui aan.

Snel verholpen

Gebarsten leidingen
Een gesprongen leiding in de kelder, of een acute daklekkage. Wat het probleem ook is: via onze spoedservice in Krimpen aan den IJssel bent u snel geholpen. Wij detecteren met behulp van camera inspectie, en lossen daarna het probleem op tegen aantrekkelijke prijzen.

Waterschade

Daklekkage
Wanneer u te laat een gesprongen leiding verhelpt, dan loopt u kans op diverse gevolgen. Zo krijgt u te maken met vochtplekken, schimmel, houtrot en andere vormen van waterschade. Bel onze spoedservice in Krimpen aan den IJssel via 088 444 7678 en wij komen eraan!

Comments are closed.