Lekkage Rijnsburg

Wat de oorzaak van een lekkage ook is, het is van belang om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. Een lekkage, en dan met name een daklekkage, kan namelijk leiden tot schimmel, houtrot en vochtplekken. Een expert uit ons netwerk kan lekkages snel en eenvoudig voor u opsporen met behulp van unieke lekdetectie technieken. Wilt u weten hoe u de oorzaak van een daklekkage kunt achterhalen, of bent u op zoek naar een lekkage specialist uit Rijnsburg? Vul dan ons contactformulier in of bel met 088 444 7678. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een vakman bij u in Rijnsburg op de stoep staat.

24 uurs spoedservice

Lekkage specialist Rijnsburg

 

Lekkage spoedformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

Lekdetectie

Diverse vakmannen uit Rijnsburg hebben zich gespecialiseerd in niet-intrusieve vormen van lekdetectie. Dit betekent dat zij gebruik maken van technieken waarbij geen onnodig hak- en breekwerk wordt ingezet. Voorbeelden van deze lekdetectie methoden zijn rookgasdetectie voor het opsporen van daklekkage, of ultrasone lekdetectie voor het opsporen van kleine lekkages in waterleidingen. Wanneer de lekkage is opgespoord is vaak maar een kleine verbouwing van uw pand in Rijnsburg nodig om het probleem te verhelpen.

Overzicht werkzaamheden

Onze lekkage experts in Rijnsburg zullen alle klussen op het gebied van lekkage en lekdetectie voor u uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan het verhelpen van een lekkage in kelder, lekkages van de cv-ketel, of een probleem met de vloerverwarming. Ook een daklekkage, of verstopte dakgoten worden door hen verholpen. Wij garanderen hierbij de volgende zaken:

  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Ervaren vakmannen
  • Snelle en adequate hulp
  • Direct contact via 088 444 7678

Lekdetectie Rijnsburg

 

24/7 lekkage service

Omdat het van belang is dat u zo spoedig mogelijk wordt geholpen in het geval van een lekkage, hebben wij een 24uurs service in het leven geroepen. Dit betekent dat er altijd een vakman actief is in de regio Rijnsburg, die binnen een half uur bij u kan zijn om de lekkage te vinden en te verhelpen.

 

Een lekkage kan hardnekkig zijn en voor veel schade zorgen, dat weten wij als geen ander. Heeft u hulp nodig van een installateur uit Rijnsburg? Neem dan contact met ons op via 088 444 7678. 24/7 bereikbaar!

Lekkage opsporen

Camera inspectie RijnsburgWilt u zelf proberen de daklekkage op te sporen? Zorg er dan boven alles voor dat u rekening houdt met de eigen veiligheid. Controleer de dakbedekking, en eventueel een dakraam of dakkapel op scheuren en verschuivingen. Hier zal in de meeste gevallen de oorzaak van de daklekkage zich bevinden.

Daklekkage

Lekkage in het dakEen daklekkage wordt bij een plat dak vaak veroorzaakt door het proces van vorst en dooi. Bij hellende daken zijn verschuivingen in de dakbedekking meestal de oorzaak. Onze experts uit Rijnsburg zullen de daklekkage opsporen door middel van rookgasdetectie. U bent spoedig van het probleem af!

Verzekering

Verzekering daklekkage RijnsburgWilt u weten of de schade van een daklekkage vergoedt worden door uw verzekering in Rijnsburg? Houdt er dan rekening dat de schade van lekkages pas vergoedt wordt wanneer u heeft voorzien in het onderhoud van de materialen. Dit geldt eveneens voor lekkages bij dakgoten, regenpijpen en verwarmingsketels.

Comments are closed.