Lekkage Voorschoten

Een lekkage in huis is erg vervelend, maar gelukkig lossen onze specialisten uit Voorschoten een dergelijk probleem direct voor u op. Twijfel niet langer en neem contact met ons op via 088 444 7678. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om te voorzien van kwaliteitsservice, waardoor een lekkage in no-time verholpen is. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten ieder lek gemakkelijk en snel op te speuren met professionele apparatuur.

Spoedservice Voorschoten

Lekkage service Voorschoten

 

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

24 uur per dag bereikbaar

Heeft u last van optrekkend vocht in uw woning? Of merkt u dat er scheuren in de gevels zijn? Neem dan via 088 444 7678 meteen contact op met ons installatiebedrijf in Voorschoten. Wij bieden namelijk een handige 24/7 service, waardoor we u te allen tijde kunnen bijstaan. Het is zeer belangrijk om een professional spoedig uw lekkageprobleem te laten verhelpen, omdat u het risico loopt dat het probleem zich anders verergert.

Overzicht werkzaamheden

De vakmannen in Voorschoten kunnen u helpen bij verschillende soorten werkzaamheden, zoals kelder- en leidinglekkages. Door hun jarenlange ervaring weten ze iedere klus weer tot een fantastisch eindresultaat op te leveren. Hieronder staat een overzichtelijk rijtje van hun hoofddiensten:

  • Scheuren in gevels
  • Daklekkages
  • Lekkage in de kelder
  • Riool- en afvoerverstoppingen
  • Leidinglekkages
  • Lood- en zinkwerk
  • Optrekkend vocht
  • Spoedreparaties voor een lekkage

Offerte aanvragen

Heeft u een klus voor een vakman in Voorschoten? Wilt u snel van uw lekkage af zijn? U kunt gemakkelijk en snel een offerteaanvraag doen voor specialisten, door het contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk een offerte op maat naar uw adres versturen, zodat u in alle rust ons voorstel kunt bekijken. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Snelle kwaliteitsservice is waar wij voor staan!

 

Heeft u last van een lekkage in Voorschoten? Onze experts staan klaar om het voor u op te lossen. Bel met het nummer: 088 444 7678 in geval van spoed!

Waterlekkage

Waterlekkage VoorschotenWaterlekkage kan plotseling ontstaan en kan zorgen voor ernstige waterschade. Om te voorkomen dat u last krijgt van schade aan uw woning, is het verstandig om meteen aan de bel te trekken. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar in Voorschoten.

Lekkage opsporen

Lekkage opsporenHeeft u een lekkage, maar weet u niet waar het lek zit? Laat dan één van onze professionals in Voorschoten ernaar kijken. Doordat wij gebruik maken van moderne technieken zoals camera inspectie, kunnen wij direct opsporen waar de lekkage zich bevindt. Uw lekkageprobleem is vervolgens snel verholpen.

Lekdetectie

LekdetectieHet is voor onze medewerkers in Voorschoten gemakkelijk om een lek op te sporen, omdat wij gebruik maken van zeer moderne technieken. Wij voeren hierdoor lekdetectie op een snelle manier uit, waarbij we ervoor zorgen dat u kunt besparen op breekwerkzaamheden.

Comments are closed.